Szautner Judit Kineziológus,Hangterapeuta

SVT-Spirituális Választerápia, One Brain 3 in 1 Módszer - stresszoldás a kineziológia eszközeivel, Peter Hess Tibeti Hangmasszázs , Életmód - táplálkozástanácsadás

 

Stresszoldás kineziológiával

3in1logo2.jpg

 • A természetgyógyászat egyik hivatalos ága a kineziológia, Magyarországon 1997 óta elismert szakma. A kineziológia módszereken belül itt legelsősorban a Three In One (One Brain) rendszerről lesz szó.
 • Ha már úgy érezzük, hogy magunk nem tudunk túljutni, megoldani és kezelni egyes problémákat; nem értjük saját viselkedésünket (érzéseinket), amin változtatni úgy érezzük nem vagyunk képesek; sorra ugyanazokba a hibákba, élethelyzetekbe keveredünk, melyekből túllépni mintha nem tudnánk; vagy akár már kilátástalannak is látjuk helyzetünket vagy egyszerűen csak önmagunkat keressük - nagy segítséget nyújt a kineziológia módszerét alkalmazó stresszoldás, mert a gyökerekig nyúlik vissza! A kibillent egyensúlyunk valódi okát keresi meg és oldja fel.
 • A jelenbeli problémáink legtöbbször a múltban gyökereznek, észrevétlenül kihatnak jelenünkre, ezért döbbenetes dolgokat, összefüggéseket figyelhetünk meg, melynek azt követően urai lehetünk, hogy igenis mi határozzuk meg a jövőnket!
 • Az úgynevezett Three In One (One Brain) kineziológiai rendszer segítségével tudatos, tudatalatti és testi szinten lenyűgöző pontossággal deríthető ki a kliens érzelmi állapota. A kliens jelenbeli problémájával kapcsolatban megkeressük azokat az életkorokat (korregresszió), - ún. izomteszteléssel -, melyek valamilyen összefüggésben vannak a megoldandó konfliktussal, és meghatározott korrekcióval feloldjuk ezeket a negatív emlékeket, érzelmi stresszeket. (lásd még: Kineziológia, A stressz)
 • A One Brain kezelések igen hatékonyak bármely lelki eredetű probléma esetében, legyen az párkapcsolati, kommunikációs, önértékelési zavar vagy akár allergia, fizikai trauma, krónikus fájdalom.


 • A kineziológia javallatai:


  - tanulási problémák, viselkedészavarok, szorongás, pánikbetegség

  - meddőség, impotencia, menstruációs problémák

  - emésztési gondok, fekélybetegség, étkezési zavarok

  - krónikus fájdalom, a mozgásrendszer betegségei

  - pajzsmirigy túlműködés, allergia, asztma

  - beszédzavar,dadogás, krízishelyzetek (pl. válás, haláleset, egzisztenciális problémák)

  - és minden olyan tünet, érzés, fájdalom, mely mögött szervi elváltozást nem észleltek (lásd még: Pszichoszomatikus betegségek, A stressz)

                           kineziologia3.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 4
Heti: 16
Havi: 103
Össz.: 77 542

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A kineziológiáról
Szautner Judit Kineziológus,Hangterapeuta - © 2008 - 2019 - szautnerj-kineziologia.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »